Marketing

Stem af op de continue veranderende markt.

Op deze pagina leest u meer over: 

  • Marketingadvies
  • Het nu van een marketingplan
  • Online en offline
  • Gevonden worden…

Marketingadvies

Heeft u ook het gevoel dat u meer uit uw marketinginspanningen kunt halen? Marketing is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Door een goed doordachte marketingstrategie kunt u meer klanten en een hogere omzet behalen. Dikwijls ontbreken echter de juiste kennis, ervaring, tijd of capaciteit om uw marketing optimaal in te zetten.

Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van marketingvraagstukken. Wij helpen u de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Samen met u brengen we uw doelgroepen en concurrenten in kaart en stellen een beknopt, duidelijk actieplan op dat meteen woorden in daden omzet.

Ons marketingadvies houdt in dat we adviseren over uw online en offline marketingcommunicatie en het inzetten van geschikte marketinginstrumenten.

Waarom een marketingplan?

Met behulp van een marketingplan wordt duidelijk in kaart gebracht wat de doelen zijn en wie tot de doelgroep behoren met bepaalde reclame-uitingen. Wij leveren een beknopt plan dat niet achterin de kast belandt. Het is een werkdocument aan de hand waarvan u de juiste handvatten heeft om snel en effectief aan de slag te gaan.

In een jaarplanner vatten we de online en offline marketing-activiteiten samen waar u zelf mee aan de slag kunt of die wij voor u kunnen uitvoeren. 

marketingplan

Online en offline

Welke media is het beste voor het bereiken van uw bestaande en toekomstige klanten? Een advertentie in een vakblad of toch een advertentie op Facebook? Tegenwoordig denkt men al snel dat er gekozen moet worden tussen online en offline media. Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Voor het beste resultaat gebruikt u beide!

Door uw online en offline marketing op elkaar af te stemmen, versterken ze elkaar.

  • Een flyer in de brievenbus met een verwijzing naar uw website vergroot de kans dat de boodschap blijft hangen.
  • Een digitale nieuwsbrief en banner op een doelgroepensite kan de speciale koopavond extra onder de aandacht brengen. Een speciale kortingscode hiervoor geeft een goede mogelijkheid om het effect te meten.
  • Verkoopt u producten via een webshop? Een folder of brochure kunt u kosteloos meesturen.

Gevonden worden...

Een belangrijk doel van online marketing is het gevonden worden op internet. De laatste jaren hebben wij ons uitgebreid verdiept in zoekmachinemarketing en ook uw bedrijf kunnen we goed vindbaar maken voor uw doelgroep.
Hoe? Neemt u contact met ons op en we leggen het graag persoonlijk aan u uit!

zoeken en vinden