Marketing

Stem af op de continue veranderende markt.

Op deze pagina leest u meer over: 

  • Marketingadvies
  • Marketingplanning?
  • Online en offline
  • Gevonden worden…

Marketingadvies

Bij Dundis begrijpen we dat effectieve marketing essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we een unieke combinatie van strategisch advies en praktische uitvoering, allemaal onder één dak.

We staan stevig in onze schoenen op het gebied van marketing en branding. We helpen je graag bij het bouwen van een sterk merk en begeleiden je met een op maat gemaakte marketingstrategie die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep.

Marketingplanning?

We beginnen met een grondige analyse van jouw markt, concurrentie en klanten, zodat we een diepgaand inzicht kunnen krijgen in jouw zakelijke behoeften.

Met deze waardevolle inzichten stellen we een marketingplan op dat zich richt op de meest effectieve kanalen en tactieken om jouw doelgroep te bereiken en te betrekken. Of het nu gaat om branding, digitale marketing, social media, contentcreatie, zoekmachineoptimalisatie of traditionele reclame, we hebben de kennis en expertise om jouw merk op te laten vallen in de drukke markt.

Wij leveren een beknopt plan dat niet achterin de kast belandt. Het is een werkdocument aan de hand waarvan u de juiste handvatten heeft om snel en effectief aan de slag te gaan.

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen advies. Dundis biedt ook uitvoerende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw marketingstrategie daadwerkelijk tot leven komt.

marketingplan

Online en offline

Welke media is het beste voor het bereiken van uw bestaande en toekomstige klanten? Een advertentie in een vakblad of toch een advertentie op Facebook? Tegenwoordig denkt men al snel dat er gekozen moet worden tussen online en offline media. Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Voor het beste resultaat gebruikt u beide!

Door uw online en offline marketing op elkaar af te stemmen, versterken ze elkaar.

  • Een flyer in de brievenbus met een verwijzing naar uw website vergroot de kans dat de boodschap blijft hangen.
  • Een digitale nieuwsbrief en banner op een doelgroepensite kan de speciale koopavond extra onder de aandacht brengen. Een speciale kortingscode hiervoor geeft een goede mogelijkheid om het effect te meten.
  • Verkoopt u producten via een webshop? Een folder of brochure kunt u kosteloos meesturen.

Gevonden worden...

Een belangrijk doel van online marketing is het gevonden worden op internet. De laatste jaren hebben wij ons uitgebreid verdiept in zoekmachinemarketing en ook uw bedrijf kunnen we goed vindbaar maken voor uw doelgroep.
Hoe? Neemt u contact met ons op en we leggen het graag persoonlijk aan u uit!

zoeken en vinden