ONtwerp

Uw uitstraling naar buiten.

Op deze pagina leest u meer over het ontwerpen van: 

  • logo’s
  • visitekaartjes
  • enveloppen en briefpapier
  • flyers
  • brochures, magazines en folders

Logo-ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen het samenvoegen van een paar letters en een plaatje. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Strak of juist sierlijk, kleurig of ingetogen. Wij ontwerpen een logo waar u trots op bent en wat uw bedrijf op en top representeert.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is niet zomaar een een stukje papier waar uw persoonlijke en bedrijfsgegevens op staan. Het is een effectief middel om de huisstijl en de kracht van uw bedrijf uit te stralen. Daarnaast maakt het duidelijk waar men u voor kan benaderen.

Soorten MATERIAAL

U kunt helemaal zelf bepalen op welke papiersoort wij uw visitekaartje drukken. Zo kunt u kiezen voor een mat of glanzende variant. Of een schrijfbare. Zelfs ander materiaal dan papier is mogelijk! Er zijn tal van mogelijkheden!

Druktechnieken

Om nog meer op te laten vallen bieden wij diverse druktechnieken. Zo kunnen wij uw visitekaartjes voorzien van een laklaag of goud-inleg waardoor ze een nog luxere uitstraling krijgen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en bekijk de voorbeelden!

Enveloppen en briefpapier

Voor al uw correspondentie en facturen is briefpapier bijna onmisbaar. U maakt een professionele indruk wanneer u uw briefpapier tezamen met een envelop voorziet van uw huisstijl. Wij ontwerpen uw briefpapier zonder of met envelop, eventueel passend bij uw reeds bestaande logo of huisstijl.
Natuurlijk kunt u het ontwerp ook voor digitale facturatie gebruiken!

Enveloppen in alle soorten en maten

U kunt uw envelop bij ons laten ontwerpen in alle soorten en maten. Voor elke toepassing is is er een bijpassende envelop. Zo leveren wij enveloppen met of zonder venster, liggend, staand en met diverse mogelijkheden om de envelop te sluiten. Weet u niet welk soort envelop geschikt is voor uw correspondentie? Wij adviseren u graag.

Flyers

Ze vallen bij u op de deurmat, u krijgt ze uitgedeeld in de stad… Drie seconden: dat is de tijd die u hooguit voor de flyer neemt. Pas wanneer uw aandacht ergens door wordt getrokken, zult u meer de tijd nemen om de flyer te bestuderen. Dat laatste hoopt u natuurlijk te bereiken met uw flyer en wij willen u daar graag bij helpen. We ontwerpen, maar regelen het drukwerk ook! Voordelig en snel. Kleine oplagen worden digitaal geprint terwijl hoeveelheden vanaf 250 stuks offset gedrukt worden. Let op: 250 stuks offset gedrukt is vaak nog goedkoper dan 100 stuks geprint! Informeer naar de mogelijkheden!

Huis-aan-huis-verspreiding

Wij kunnen ook de huis-aan-huis verspreiding regelen. Bezorging is mogelijk in heel Nederland op postcode-niveau. Dit is al mogelijk vanaf 1.000 stuks! Ideaal, correct en zeker niet duur. Ook regionaal in uw dorp of stadsdeel!

Brochures, magazines en folders

Wanneer een flyer te weinig ruimte biedt, kunt u kiezen voor een folder of brochure. Brochures en folders zijn er in allerlei formaten. Zo kunt u kiezen voor een handig “pocket” formaat voor in de broekzak, maar u kunt ook kiezen voor een drieluik folder. Wij informeren u graag over het juiste communicatiemiddel dat past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Denkt u ook aan menukaarten? Gelamineerd, of zelfs helemaal van kunststof. Informeer!